Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Jarkko Jokimies

Seurakunnan johtava työntekijä

050 350 0197

Kaarlo Saxell

Seurakunnan vanhimmiston puheenjohtaja

044 525 3927

Seurakunta kokoontuu osoitteessa:
Keskuskatu 3, Riihimäki

Antaisitko omastasi? Voit lahjoittaa seurakunnalle kolehtiin tai tilille.

Tilinumero on saatavilla seurakunnan ilmoitustaululta tai voit kysyä sitä myös Jarkolta. Rahankeräyslakien takia emme voi ilmoittaa sitä täällä nettisivuilla.
Lahjoita viitenumerolla:

30025 seurakunnan kannatus

30753 nuorten toiminnan kannatus

30106 seurakunnan työntekijän kannatus

Lahjoitukset

Seurakuntamme toimii täysin lahjoitusvaroin. Kyllä, ihmiset ovat valmiita antamaan. Miksi ihmeessä? Jumala haluaa siunata niitä, jotka ovat valmiita luopumaan toisen edun vuoksi omastaan. Ihmiset ovat huomanneet tämän olevan totta. Jumala haluaa antamisen kautta opettaa meille, ettemme turvautuisi omaisuuteen, vaan häneen. Antamalla 10% toisten auttamiseen, opettelet luottamusta häneen. Jumala siis omistaa kaiken, mutta pyytää vain kymmenyksen. Antaminen ei ole helppoa, mutta siihen kätkeytyy siunaus.

Tuokaa täydet kymmenykset aarrekammioon, jotta temppelissäni olisi ruokaa. Koetelkaa minua tällä tavalla, sanoo Herra Sebaot. — Silloin saatte nähdä, että minä avaan taivaan ikkunat ja vuodatan teille sateen runsaan siunauksen. Mal 3:10

Rakkautta on antaa omastaan. Jeesus oli valmis antamaan jopa oman henkensä meidän puolestamme, vaikka olimme vielä syntisiä. Hän pyysi ristillä ristiinnaulitsijoilleen anteeksiantoa isältään. Aikamoista rakkautta. Meidän ei ole tarkoitus vain ihailla sitä millainen Jeesus oli, vaan hän haluaa, että me tullaan hänen kaltaisikseen. Ajattelet, ei tämä ole mahdollista. Jeesus oli täydellinen vailla mitään vikaa. Mikä ihmiselle on mahdotonta, se on Jumalalle mahdollista. Me voidaan mm. antamisen kautta kasvaa tähän. Jeesuksen seuraaminen ei ole vain sanoja vaan se on ennen kaikkea tekoja. Niissä vasta paljastuu Jumalan todellinen olemus.

Jeesus sanoi, kaiken sen minkä teette yhdelle näistä vähimmistä veljistä, sen te teette minulle. Me voimme siis antaa Jumalalle kun annamme lähimmäisellemme. Voimme rahan lisäksi antaa myös aikaamme ja energiaamme. Ne ovat itseasiassa paljon arvokkaampia kuin mikään maallinen omaisuus. Emme anna siksi, että ansaitsisimme itsellemme Jumalalta jotakin. Vaan annamme siksi, että olemme itse saaneet niin paljon. Hän rakasti ensin, jotta mekin osaisimme rakastaa.

Jos haluat olla meihin yhteydessä, niin se onnistuu alla olevalla lomakkeella. Toivotamme sinut lämpimästi terevetulleeksi mukaan.