Kohtaamispaikat

Jumalanpalvelus

Sunnuntaisin kokoonnumme seurakunnan jumalanpalvelukseen klo 17.00. Kokoonnumme kahvilamaisessa tilassa ja rakennamme tilaisuutemme keskusteleviksi ja epämuodollisiksi. Aluksi juomme kahvit, jolloin meillä on mahdollisuus kohdata toinen toisemme. Opetuksessa haluamme antaa mahdollisuuden kysymyksille ja kommenteille. Uskomme on yhteinen ja olemme huomanneet, että Jumala avaa sanaansa monen suun kautta. Emme halua ylläpitää yksinpuhelua. Jokaisella on jotakin annettavaa.

Pienryhmät

ÄIJIS – Tiistaisin klo 18.30, parilliset viikot

Hei, mitä äijä! Urbaanin sanakirjan mukaan ”äijä” on nimitys mieshenkilölle ja meitä luojan luomia miehiä on monenlaisia. Me kokoonnumme Riihimäen Vapiksella joka toinen tiistai-ilta, parillisilla viikoilla, klo 18.30. Kutsu tulla mukaan on avoin, ja välillä perusjoukon lisäksi mukana onkin kävelyllään seurakunnan kohdalle sattuneita miehiä.

Tiistaiset iltamme koostuvat kahvittelusta, keskustelusta, miehenä olemisen eri aiheista, uskosta ja Raamatun pohjalta nousseista kysymyksistä. Seurakuntamme perusarvoihin kuuluu perheenomaisuus ja sellaisiksi olemme kokoontumisemmekin muokanneet. Miehet kun kokoontuvat, aiheina on usein koneet, moottorit ja moottoripyörät sekä mitä mies voi tuntea ja ajatella elämän eri vaiheissa. Raamatunkin mukaan miesten välisellä ystävyydellä on tärkeä osa elämässä.

DAAMIS – Tiistaisin klo 18.00, parittomat viikot

Daamikset eli naistenillat on omistettu rukoukselle, Raamatun tutkimiselle, ilojen ja surujen jakamiselle ja kohtaamisille Jumalan rakkauden ja kahvikupin äärellä. Niiden on tarkoitus olla hetken hengähdys kiireisen arjen keskellä, mutta varoituksen sana: saatat saada sieltä ystäviä, saatat päätyä mukaan hyviin keskusteluihin, saatat tulla siunatuksi monin eri tavoin ja saatat lähteä kotiin virkistyneenä ja täynnä intoa. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Kirjapiiri - kuukausittain torstaisin klo 18

Kirjat! Ovatko ne sinun intohimo? Meitä on muitakin. Kokoonnumme yhteen lukemaan hyviä kirjoja ja keskustelemaan niistä. Haluaisitko liittyä mukaan? Ole yhteydessä Päiviin tai Jarkkoon, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan.

Rukoillaan yhdessä -ilta keskiviikkoisin klo 18.00

Tule yhdessä kantamaan yhteisiä asioita Jumalalle rukouksessa. Kun rukoilemme, jaamme asioitamme Jumalalle ja kuuntelemme mitä hän meille vastaa. Samalla yhteys välillämme kasvaa, kun saamme yhdessä olla viemässä asioita Jumalan tietoon.

Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. Jaak 5:16b

Tervetuloa mukaan rukoilemaan kanssamme!

Lasten ja varhaisnuorten kirkko sunnuntaisin Jumalanpalveluksen aikana

Lasten ja varhaisnuorten kirkko sunnuntaisin Jumalanpalveluksen aikana.

Lasten ja nuorten kanssa ylistämme Jumalaa laulamalla yhdessä pienimmästä suurimpaan jumiksen aluksi. Sen jälkeen lapsille on oma, lyhyempi opetushetkensä. Lisäksi jokaisella kerralla pelataan, askarrellaan tai tehdään jotakin muuta mukavaa. Tule mukaan!

Näiden lisäksi meillä on pieniä 3-4 hengen ryhmiä, jotka on tarkoitettu syvällisen suhteen muodostamiselle. Niissä rakennamme Jeesuksen mallin mukaisesti lähemmän suhteen muutaman ihmisen kanssa, joiden kanssa jaamme elämäämme syvällisemmin sekä rakennumme yhteisestä uskostamme. Jos olet kiinnostunut tällaisesta ryhmästä, voit ilmaista sen sivuilla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nuoret

Nuorten illat

Nuorten illat ovat tällä hetkellä tauolla! Etsimme mahdollisuuksia järjestää nuorten toimintaa, olemassa olevien koronamääräyksien aikana. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat keskusteluapua tai sinua painaa jokin huoli. Haluamme auttaa sinua.

Nuorten jumis on toistaiseksi yhdessä aikuisten kanssa. On toisaalta hyvä luoda suhteita yli sukupolvien. Vanhemmilla on paljon kokemusta mistä jakaa nuoremmille ja toisaalta nuoret voivat inspiroida positiivisesti vanhempia. Tarvitsemme toisiamme ja on etuoikeus saada elää elämää kaiken ikäisten kanssa yhdessä.

Nuorten jumis jumalanpalveluksen yhteydessä sunnuntaisin klo 17
Nuoret, minä kirjoitan teille: te olette voimakkaita, Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet Pahan.  1. Joh 2:14b