Lapset ja nuoret

Usko kuuluu kaikille. On upeaa saada tuntea Jumala, joka pyysi itse lapsia tulemaan luokseen. Ja on etuoikeus saada kasvaa uskossaan sitä kohti, millaiseksi Jumala on meidät tarkoittanut. Meidän seurakunnassamme lapset ja nuoret ovat tärkeä osa elämää, he ovat seurakunnan tulevaisuus. Lasten ja varhaisnuorten toiminta on sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä. Heidän ohjelmansa on jaettu omiin ryhmiinsä.

Haluamme rohkaista heitä, vahvistaa heidän uskoaan ja antaa tukea arjen haasteissa. Iloitsemme heidän lahjoistaan ja taidoistaan, ja opettelemme yhdessä palvelemaan toisiamme.

Vuonna 2018 ja 2019 heinäkuussa, osa seurakuntamme varhaisnuorista oli Teen Street-leirillä Saksassa. Suunnittelemme matkaa myös tulevina vuosina. Nuoret keräsivät varoja matkaa varten mm. valmistamalla päivällistä srk:n yhteysaterialle, järjestämällä Pop Up-vohvelikahvilan yhdessä seurakunnan aikuisten kanssa sekä tekivät joulukortteja myyntiin.

Jumalanpalveluksissa ylistämme Jumalaa ensin laulamalla yhdessä pienimmästä suurimpaan. Sen jälkeen nuorille on oma opetus ja lapsille on oma, lyhyempi opetushetkensä. Lisäksi jokaisella kerralla pelataan, askarrellaan tai tehdään jotakin muuta mukavaa.

Jokainen on tervetullut mukaan sellaisena kuin on. Kannustamme sitoutumaan mukaan toimintaan antamalla jokaisella kerralla mukanaolijoille erityisen talentin, ja kaksi kertaa vuodessa talenteilla voi hankkia itselleen jotakin mukavaa Talenttimarkkinoilta. Tavataan Vapiksella!

Suomen Vapaakirkon Lapsi- ja nuorisotyön Vapis.fi -sivuilta löytyy lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta. Suomen Vapaakirkko järjestää mm. kahdesti vuodessa 11-14 -vuotiaille tarkoitettuja valtakunnallisia Junnudynis-lastenleirejä.

Heippa! Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme. Huomioithan, että sivuston sisältö on vielä työn alla.