Jalkapalloa lapsille kesällä 7-12-vuotiaat

(vanhemmat tervetulleita pelaamaan ja harjoittelemaan yhdessä)

Jalkapalloa tiistaisin klo 16.00 – 17.15  Raviradan kentällä. Viimeinen kerta tiistaina 30.7. VIELÄ MAHTUU UUDET PELAAJAT MUKAAN!

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen: apolo.medeiros@riihimaenvapaaseurakunta.fi

Ota mukaan juomapullo, oma pallo ja iloista mieltä!

Yhteystiedot

Vapaaehtoinen vastuuvalmentaja, Apolo Medeiros, apolo.medeiros@riihimaenvapaaseurakunta.fi

Riihimäen vapaaseurakunnanjohtaja, Jarkko Jokimies, jarkko.jokimies@svk.fi

Alfa -kurssi torstaisin 22.8. – 31.10. klo 17.30-19.00 Riihimäen vapaaseurakunnassa. Ilmoittaudu mukaan!

Mikä Alfa on?

Mielestämme jokaisella tulisi olla mahdollisuus tutkia uskoa, kysyä kysymyksiä ja jakaa näkemyksensä.

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan elämää ja kristinuskoa. Jokainen tapaaminen tarkastelee erilaista uskoon liittyvää kysymystä, tarkoituksena herättää keskustelua. Alfoja järjestetään ympäri maailmaa ja kaikki ovat tervetulleita. Alfan voi järjestää netissä, kahvilassa, yliopistolla, kotona – ihan missä vain. Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta niitä yhdistää kolme teemaa: vieraanvaraisuus, alustus ja avoin keskustelu.

Ota yhteyttä seurakunnanjohtajaan ja ilmoittaudu mukaan.

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutushetkeen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään erikseen sovittavana ajankohtana, kun sille tulee tarvetta.

Voit täyttää jäseneksi ilmoittautumisen nyt myös sähköisesti osoitteessa:

liity.svk.fi

Sivulla voit valita jäsenyyden muodoksi

1. Perhejäsen
  2. Toiminnasta kiinnostunut
  3. Varsinainen jäsen

Koulutushetkessä käymme läpi edellä mainittujen lisäksi näiden jäsenyysmuotojen erot.

Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.