Nuorten raamis ti 28.11. klo 18 – 20

Jeesus sanoi: ’Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.’ Matt 4:4 Haluamme tulla yhteen tutkimaan Jumalan sanaa, Raamattua. Sillä on elämää antava voima. Millaista elämää Jeesus tarjoaa? Tämä avautuu ainoastaan tutkimalla sitä mitä Jeesus on elämästä opettanut ja astumalla mukaan tähän elämään. Tule mukaan yhteiselle tutkimusmatkalle. Kaikki nuoret tervetulleita mukaan!

 

Rukous- ja ylistysilta ke 29.11. klo 18:00

Rukous- ja ylistysilloissa haluamme sydämestämme kuulla Jumalan äänen. Haluamme tulla yhteen ja etsiä totisesti Jumalan kasvoja. Tätä olemme halunneet tietysti myös aikaisemmin, mutta nyt koitamme tiedostaa tämän vielä voimakkaammin. Tuomme iltoihin rukouksen rinnalle ylistyksen musiikin ja laulun keinoin. Pyrimme tällä tavalla auttamaan itseämme hiljentämään korvamme ja mielemme Jumalan äänen kuulemiselle. Kohdistamme rukouksemme niin, että voimme todeta myöhemmin millä tavalla Jumala vastasi rukouksiimme. Emme siis rukoile ”siunaa meitä” vaan paremminkin ”siunaa meitä antamalla meille jokapäiväinen leipämme”.

Yhteinen Uuden vuoden talenttijuhla 31.12. klo 18 alkaen

Olemme perhe. Perhe iloitsee ja juhlii yhdessä. Haluamme ottaa Uuden vuoden 2024 vastaan yhdessä iloiten toinen toisemme lahjoista, ihan tavallisistakin lahjoista. Tuo talenttisi: jonglööraus, laulu, vitsi, akrobatia, puhe, runo, erikoinen taito tms. yhteiseksi iloksemme, kun juhlimme Uutta Herramme vuotta 2024! Tuo myös yhteiseen pöytään jotain sormisyötävää, kuten: sipsiä, porkkanoita, lihapullia, nakkeja, salaattia tai juomista. Olkoon vuotemme siunattu ja täynnä Hänen kunniaansa.

 

Seurakunnan paimen tavattavissa parillisen viikon keskiviikkoisin klo 14-17 kirkolla.

Oli sinulla mikä tahansa aihe mistä haluaisit keskustella tai haluat vain jakaa elämääsi jonkun kanssa, niin olen sinua varten tuolloin kirkolla. Tervetuloa keskustelemaan ja rukoilemaan.

 

Oletko miettinyt miksi olla seurakunnan jäsen? Mitä minä hyödyn siitä tai mihin sitoudun, jos liityn seurakunnan jäseneksi?

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 13-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.