Nuortenilta – ti 26.9. klo 18 – 20

Jeesus sanoi: ’Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.’ Matt 4:4 Haluamme tulla yhteen tutkimaan Jumalan sanaa, Raamattua. Sillä on elämää antava voima. Millaista elämää Jeesus tarjoaa? Tämä avautuu ainoastaan tutkimalla sitä mitä Jeesus on elämästä opettanut ja astumalla mukaan tähän elämään. Tule mukaan yhteiselle tutkimusmatkalle. Kaikki nuoret tervetulleita mukaan!

 

Seurakunnan paimen tavattavissa parillisen viikon keskiviikkoisin klo 14-17 kirkolla.

Oli sinulla mikä tahansa aihe mistä haluaisit keskustella tai haluat vain jakaa elämääsi jonkun kanssa, niin olen sinua varten tuolloin kirkolla. Tervetuloa keskustelemaan ja rukoilemaan.

Oletko miettinyt miksi olla seurakunnan jäsen? Mitä minä hyödyn siitä tai mihin sitoudun, jos liityn seurakunnan jäseneksi?

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 13-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.