ISO KIITOS SINULLE osallistumisesta Youth With a Mission -lähetystiimin vierailun onnistumiseen! Minä olin suuresti puhuteltu siitä! Uskon, että sinäkin olit! Kiitos!

Nuortenilta vapiksella La 27.5. Peruttu! 

Nuorten illat ovat paikka missä voit tutustua paremmin toisiin uskoviin ja löytää ystäviä, joiden kanssa on yhdessä helpompi valaista pimeätä tietä. Siihen yllä olevassa logossamme ”Be the light” viitataan. Jeesus lupasi olla meidän valomme. Kun me yhdessä pieninä tuikkuina loistamme Jeesuksen meille antamaa valoa, me näymme kauemmaksi ja jaksamme valaista pitempään. Emme halua olla uskossamme vain tähden lentoja. Sen vuoksi kuljemme yhdessä. Afrikkalainen sananlasku sanoo: ”Jos haluat juosta nopeasti, juokse yksin. Jos haluat juosta pitkään, juokse yhdessä”. On tärkeätä tulla mukaan juoksuun, mutta on vielä tärkeämpää ylittää maaliviiva ja juosta loppuun asti. Tämän vuoksi Raamattu sanoo: ”mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Mar 13:13b

Mitä illoissa tehdään? Ensinnäkin tutustutaan toisiin nuoriin, rakennetaan ystävyyttä, jaetaan elämää, syödään, pelataan ja keskustellaan elämästä ja sen tarkoituksesta. Kyllähän elämällä täytyy olla jokin suurempi tarkoitus kuin vain hankkia ammatti, käydä töissä ja perustaa perhe ja sitten kuolla pois. Miten voisimme löytää suuremman tarkoituksen? Onko sellaista? Pohdimme näitä kysymyksiä Alpha-videoiden avulla avoimesti. Seuraavalla kerralla aiheena: Seurakunta – entä sitten seurakunta? Tervetuloa mukaan!

Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät. Hepr. 11:6

Tässä alla traileri Alphasta, joka kertoo parissa minuutissa miten Alpha toimii.

 

Pienryhmät kokoontuvat seuraavasti:

Äijis joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 18:30

Daamis joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 18:00

Rukous- ja ylistysilta kokoontuu kuun viimeinen keskiviikko klo 18:00

Kirjapiiri klo 18.00. Kokoonnumme kerran kuukaudessa.

Seurakunnan paimen tavattavissa parillisen viikon keskiviikkoisin klo 14-17 kirkolla.

Oli sinulla mikä tahansa aihe mistä haluaisit keskustella tai haluat vain jakaa elämääsi jonkun kanssa, niin olen sinua varten tuolloin kirkolla. Tervetuloa keskustelemaan ja rukoilemaan.

Oletko miettinyt miksi olla seurakunnan jäsen? Mitä minä hyödyn siitä tai mihin sitoudun, jos liityn seurakunnan jäseneksi?

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.