Nuortenilta 9.12. klo 18 vapiksella

Aloitimme nuortenillat pitkän tauon jälkeen! Olemme tästä riemuissamme. Mitä illoissa tehdään? Ensinnäkin tutustutaan toisiin nuoriin, rakennetaan ystävyyttä, jaetaan elämää, syödään, pelataan ja keskustellaan elämästä ja sen tarkoituksesta. Kyllähän elämällä täytyy olla jokin suurempi tarkoitus kuin vain hankkia ammatti, käydä töissä ja perustaa perhe ja sitten kuolla pois. Miten voisimme löytää suuremman tarkoituksen? Onko sellaista? Pohdimme näitä kysymyksiä Alpha-videoiden avulla avoimesti. Tänään katsomme erityisesti kysymystä miten voin uskoa? Raamattu sanoo:

Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät. Hepr. 11:6

Tervetuloa mukaan kaikki uudetkin!

Tässä alla traileri Alphasta, joka kertoo parissa minuutissa miten Alpha toimii.

Pienryhmät kokoontuvat seuraavasti:

Äijis joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 18:30

Daamis joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 18:00

Rukous- ja ylistysilta kokoontuu kuun viimeinen keskiviikko klo 18:00

Kirjapiiri klo 18.00. Kokoonnumme kerran kuukaudessa. Seuraava kokoontuminen 9.11. klo 18:00

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.