17.7. su klo 15 vapiksella avoimet ovet.

Tule kohtaamaan seurakuntalaisia yhteisen pöydän ääressä, rukouksen, sanan ja nyyttäreiden merkeissä. Kalle on vastaanottamassa ihmisiä.

Seurakunnan paimen kesälomalla 4.7. – 3.8.

Pienryhmät jatkavat toimintaa taas elokuussa.

Oikein hyvää ja siunattua kesää sinulle pienryhmäkävijä.

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.