Rukous- ja ylistysilta keskiviikkona 25.5. klo 18.30

Jumala haluaa olla meihin yhteydessä. Meidän saattaa olla vaikea tavoittaa yhteyttä Jumalaan elämän kiireen keskellä. Kun pysähdymme yhdessä ylistämään ja rukoilemaan, autamme toinen toistamme olemaan yhteydessä Jumalaan. Elämässä on paljon asioita, jotka vetävät meitä toisaalle. Yhteinen ylistäminen ja rukoilu on yksi kanava, jonka kautta voimme löytää syvemmän yhteyden Jumalan kanssa. Ylistämme Elinan ja Jukan johdolla ja rukoilemme yhdessä rukoustiimin kanssa. Tule mukaan sellaisena kuin olet!

Seurakunnan paimen tavattavissa parillisen viikon keskiviikkoisin klo 14-17 kirkolla. 

Oli sinulla mikä tahansa aihe mistä haluaisit keskustella tai haluat vain jakaa elämääsi jonkun kanssa, niin olen sinua varten tuolloin kirkolla. Tervetuloa keskustelemaan ja rukoilemaan.

Oletko miettinyt miksi olla seurakunnan jäsen? Mitä minä hyödyn siitä tai mihin sitoudun, jos liityn seurakunnan jäseneksi?

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.