Pieryhmät tällä viikolla
Tiistaina  Äijis klo 18:30
Keskiviikkona Rukoillaan yhdessä klo 18:00

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai soita. Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.