Lauantaina 2.9. klo 10-16 rukouspäivä kirkolla.

Rukoillaan yhdessä, kannetaan yhdessä yhteisiä asioita Jumalalle ja käydään yhdessä rukouskävelemässä kaupunkimme parhaaksi. Olet tervetullut mukaan koko ajaksi tai osaksi aikaa.

Elokuvailta 5.11. klo 18

Katsomme yhdessä Autiotalo -elokuvan. Elokuva kertoo tarinan perheenisästä, joka löytää kolmiyhteisen Jumalan ison tragedian kautta. Voit tuoda jotain pientä naposteltavaa tai juomista yhteiseen elokuvailtaan. Olisi mukava nähdä sinut!

Toistaiseksi voimme kokoontua fyysisesti paikalle, joten tervetuloa mukaan. Olisi ihana nähdä sinut!

Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai sivuilla olevalla vastauslomakkeella! Koulutuspäivään osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia päivään. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.