Voimassaolevat suositukset Kanta-Hämeessä 30.9.2021 asti: Yleisötilaisuuksien ja tapahtumien osallistujamäärää ei rajoiteta. Osallistujien on vältettävä lähikontaktia toisiinsa, kun sisätiloissa on yli 10 henkilöä. Järjestäjän vastuulla on tosiasiallisesti mahdollistaa käsien puhdistaminen ja ohjeistaa turvaväleistä sekä tehostaa pintojen puhdistamista.

Tervetuloa fyysisesti paikan päälle! On mahdollista osallistua myös etänä.

 

 

 

Jos sinulla on jotain sydämellä, niin muista, että olemme täällä toinen toisiamme varten. Ota yhteyttä rohkeasti! Ja ole itse myös valmis auttamaan toista, joka tarvitsee kuuntelevaa korvaa tai apuasi. Tämä on rakkautta.

 

 

 

Jumala on kanssamme, kaikkina aikoina!

Jeesus sanoo:

“Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse isän luo muuten kuin minun kauttani.”