4.7. Jumalanpalveluksen aiheena ”Hänessä me elämme, liikumme ja olemme” Aiheesta alusta Anneli Jokimies

11.7. jumalanpalveluksen johtaa Aili Kaasik aiheella ”Mitä näet”. Aili jakaa hänen ensimmäisen kotiseurakuntansa pastorin Kaljo Raidin upeita ajatuksia Jumalan työstä elämässämme, jotka Kaljo on kirjoittanut saarnakirjaksi. Kaljo palveli pienessä Kohilan kaupungissa vaikeina neuvostovuosina puolisonsa kanssa kokonaiset 43 vuotta. Hän oli erittäin lämmin, karismaattinen ja lahjakas persoona. Sanalla palvelemisen lisäksi hän lauloi tyttärensä säestyksellä taidokkaasti sooloa jumalanpalveluksissa ja lausui usein runoja, jotka liittyivät käsiteltävään aiheeseen. Tule mukaan vahvistumaan yhteisestä uskostamme. Jumala vaikuttaa kaikkialla maailmassa! Korona rajoituksetkaan eivät enää estä yhteen tulemista.”

Tervetuloa mukaan yhdesssä kirkolle. Emme järjestä etämahdollisuutta heinäkuussa, vaan kokoonumme yhteen koronarajoitukset huomioiden.

JUMALANPALVELUKSET KESÄTAUOLLA 18.7.-1.8.