Haluamme järjestää mahdollisuuden saada vastauksen näihin kysymyksiin sekä näiden lisäksi siihen, millainen seurakunta Riihimäen vapaaseurakunta on. Mihin me olemme seurakuntana matkalla? Mikä on meidän näkymme? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Jarkolle viestillä tai sivuilla olevalla vastauslomakkeella! Seminaariin osallistuminen ei velvoita sinua mihinkän. Seminaari järjestetään jonakin sunnuntaina klo 11-16, kun saamme ilmoittautumisia. Olet tervetullut osallistumaan sellaisena kuin olet.

Kaipaatko keskustelukaveria? Onko sinulla isoja kysymyksiä? Haluatko jakaa huoliasi?

Seurakunnanjohtaja tavattavissa keskiviikkoisin klo 14-17 seurakunnalla sinua varten. Yhdessä olemme enemmän.

Pienryhmätoiminta jatkuu seurakunnassamme koronarajoitusten puitteissa.

Järjestämme myös etäjumiksia, joihin olet tervetullut mukaan.

Kohtaamispaikat -sivulta näet mitä pienryhmiä on jo olemassa. Olet tervetullut niihin mukaan.

14.2. Jarkko Uskonyhteys seurakunnassa vierailemassa ja opettamassa aiheella ”Mikä on seurakunta”.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja käy kuuntelemassa jumalanpalvelus Uskonyhteys seurakunnan facebook sivuilta.

”Mikä on seurakunta” Jarkon opetus Uskonyhteys seurakunnassa

Jos olet kiinnostunut aloittamaan jotain uutta, ole yhteydessä Jarkkoon, niin katsotaan miten voimme edetä asiassa.