Etelä-Suomen aluehallintovirasto on rajannut yleisötilaisuudet velvoittavasti 10 henkeen 16.5. asti. Me siirrymme nyt tämän ohjeistuksen mukaisesti elämään Riihimäen vapaaseurakunnasa. 10 ensimmäistä on siis tervetulleita tilaisuuksiimme kohtaamaan ja rohkaisemaan toinen toistamme.

Päätösten mukaan enintään kymmenen hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia on mahdollista järjestää, mutta tällöin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Näistäkin tilaisuuksista tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista.

Seurakunnassamme jatkamme hybridimallia kokoontumisten osalta. Tämä mahdollistaa kokoontumisen pienellä joukolla paikanpäällä tai voit tulla mukaan etänä.

Jos sinulla on  tullut jotain sydämelle, niin muista, että olemme täällä toinen toisiamme varten. Ota yhteyttä rohkeasti! Ja ole itse myös valmis auttamaan toista, joka tarvitsee kuuntelevaa korvaa tai apuasi. Tämä on rakkautta.

Jumala on kanssamme, kaikkina aikoina!

Jeesus sanoo:

“Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse isän luo muuten kuin minun kauttani.”