Etelä-Suomen aluehallintovirasto on rajannut henkilömäärän velvoittavasti max. 6 henkilöön yleisötilaisuuksissa 30.4.2021 asti. Näin Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella kaikki yli 6 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 30.4. asti. Tätä pitemmälle rajoitusta ei ole vielä annettu.

Päätösten mukaan enintään kuuden hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia on mahdollista järjestää, mutta tällöin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Näistäkin tilaisuuksista tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista.

Seurakunnassamme jatkamme hybridimallia kokoontumisten osalta. Tämä mahdollistaa kokoontumisen pienellä joukolla paikanpäällä tai voit tulla mukaan etänä.

Jos sinulla on  tullut jotain sydämelle, niin muista, että olemme täällä toinen toisiamme varten. Ota yhteyttä rohkeasti! Ja ole itse myös valmis auttamaan toista, joka tarvitsee kuuntelevaa korvaa tai apuasi. Tämä on rakkautta.

Jumala on kanssamme, kaikkina aikoina!

Jeesus sanoo:

“Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse isän luo muuten kuin minun kauttani.”