Kaipaatko keskustelukaveria? Onko sinulla isoja kysymyksiä? Haluatko jakaa huoliasi?

Seurakunnanjohtaja tavattavissa keskiviikkoisin klo 14-17 seurakunnalla sinua varten. Yhdessä olemme enemmän.

Riihimäen vapaaseurakunnan sääntömääräinen vuosikokous 19.4.21 klo 18

Kokouksessa käsitellään vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä muut sääntömääräiset asiat. Seurakunnan varsinaiset jäsenet tervetuloa etänä mukaan. Käytämme Microsoft Teams -sovellusta. Pääset mukaan tietokoneella tai mobiilisovelluksella alla olevan linkin kautta.

Sääntömääräinen vuosikokous 19.4. klo 18

Pienryhmätoiminta jatkuu seurakunnassamme koronarajoitusten puitteissa.

Järjestämme myös etäjumiksia, joihin olet tervetullut mukaan.

Kohtaamispaikat -sivulta näet mitä pienryhmiä on jo olemassa. Olet tervetullut niihin mukaan.

14.2. Jarkko Uskonyhteys seurakunnassa vierailemassa ja opettamassa aiheella ”Mikä on seurakunta”.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja käy kuuntelemassa jumalanpalvelus Uskonyhteys seurakunnan facebook sivuilta.

”Mikä on seurakunta” Jarkon opetus Uskonyhteys seurakunnassa

Jos olet kiinnostunut aloittamaan jotain uutta, ole yhteydessä Jarkkoon, niin katsotaan miten voimme edetä asiassa.