Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 4.3.2021 päätökset, joilla Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien alueella kaikki yli 6 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 31.3. asti.

Päätösten mukaan enintään kuuden hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia on mahdollista järjestää, mutta tällöin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Näistäkin tilaisuuksista tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista.

Seurakunnassamme jatkamme hybridimallia kokoontumisten osalta. Järjestämme mahdollisuuden osallistua etänä kokouksiimme.

Jos sinulla on  tullut jotain sydämelle, niin muista, että olemme täällä toinen toisiamme varten. Ota yhteyttä rohkeasti! Ja ole itse myös valmis auttamaan toista, joka tarvitsee kuuntelevaa korvaa tai apuasi. Tämä on rakkautta.

Jumala on kanssamme, kaikkina aikoina!

Jeesus sanoo:

“Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse isän luo muuten kuin minun kauttani.”

Heippa! Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme. Huomioithan, että sivuston sisältö on vielä työn alla.