Jarkko talvilomalla 24.2. – 3.3. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä Saxellin Kalleen.

14.2. Jarkko Uskonyhteys seurakunnassa vierailemassa ja opettamassa aiheella ”Mikä on seurakunta”. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja käy kuuntelemassa jumalanpalvelus Uskonyhteys seurakunnan facebook sivuilta.

”Mikä on seurakunta” Jarkon opetus Uskonyhteys seurakunnassa

Pienryhmätoiminta jatkuu seurakunnassamme koronarajoitusten puitteissa. Järjestämme myös etäjumiksia, joihin olet tervetullut mukaan.

Kohtaamispaikat -sivulta näet mitä pienryhmiä on jo olemassa. Olet tervetullut niihin mukaan. Uutena olemme aloittamassa kirjapiiriä, missä yhdessä luemme jotakin kirjaa ja keskustelemme siitä. Päivi lähtee vetämään piiriä, kunhan saamme ilmoittautumisia mukaan. Jos olet tästä piiristä kiinnostunut, ole yhteydessä Päiviin tai Jarkkoon.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan jotain uutta, ole yhteydessä Jarkkoon, niin katsotaan miten voimme edetä asiassa.

Heippa! Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme. Huomioithan, että sivuston sisältö on vielä työn alla.